Idei de joacă – de-a v-ați ascunselea

Bine v-am (re)găsit! Săptămâna aceasta vă propun joaca de-a v-ați ascunselea, dar un pic diferită.
Este un joc potrivit pentru întreaga familie, cu atât mai mult pentru cei care au mai mulți copii, merge de la un an și jumătate (sau doi) în sus.
Cum faceți? Unul dintre voi se ascunde, iar ceilalți îl caută. Când îl găsesc, își fac și ei culcuș lângă el, transformând ascunzătoarea într-o cutie cu sardine. Este atât de simplu, și totuși cu siguranță distractiv pentru toată lumea!
Care sunt beneficiile acestui joc?
  • Poate fi jucat de întreaga familie, indiferent de vârstă
  • Poate fi jucat atât înăuntru, cât și afară
  • Relaxează, destresează, aduce râsul
  • Fiind un joc care jonglează cu despărțirea și apropierea, este numai bun pentru cei care se luptă cu anxietatea de separare
Întrucât, având doi copii de un an și jumătate și aproape 5 ani, ne e greu să găsim jocuri care să îi implice cu succes pe amândoi, sunt bucuroasă că acesta va fi un succes, că ne vom alerga prin casă și vom râde cu poftă. Sper să vă distreze și pe voi!
Pentru alte idei de jocuri, vă recomand:
Dacă doriți să citiți povești pentru copii, sugestii de jocuri sau articole de parenting necondiționat, cu empatie și cu limite puse cu blândețe, vă invit să urmăriți pagina de facebook Făurim Oameni .(Like, Follow – see first – ca să vă și apară în news feed). Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *