Provocare: timp pentru tine

Gingasie
GingasieAzi este tot despre tine, dar în alt fel. Pun pariu că înainte de a avea copii te machiai, îți asortai hainele, purtai pantofi cu toc, te dădeai cu parfum, probabil mergeai la cosmetică.
Acum te simți grozav când reușești să ieși din casă cu hainele încă nepătate de lapte, banană sau bale.
Join the club. Știu, scriu articole, vin cu sfaturi utile, poate din afară pare că sunt altfel. Ei bine, nu. Am doi copii și pot spune că ei au hainele călcate și unghiile tăiate la timp. Eu.. sunt nepensată, îmi ia cam o lună să ajung să mă tund de când mă hotărăsc că e nevoie, am zece tricouri de alăptare pe care le port, trusa de machiaj probabil va expira aproape nefolosită.
Așadar, provocarea pentru azi e să lași copilul sau copiii cu mama, soțul sau bona și să îți oferi 15 minute doar pentru tine: pensează-te, machiază-te, fă-ți unghiile, poată rochia aceea pe care o iubești, aranjează-ți părul.
Te vei simți mai bine, copilul poate chiar te va admira, educatoarea poate nu te va recunoaște, soțul te va săruta.
Îndrăznește azi să fii iar tu, cea de dinainte de a avea copii, chiar dacă este vorba doar de aspectul exterior!
Și, dacă vrei, laudă-te aici, în comentarii, cu o poză cu tine. M-ar bucura să-ți văd zâmbetul!
Mâine vin cu o ultimă provocare, rămâi aproape!
Pe celelalte provocări le găsești aici:
Dacă doriți să citiți povești pentru copii, sugestii de jocuri sau articole de parenting necondiționat, cu empatie și cu limite puse cu blândețe, vă invit să urmăriți pagina de facebook Făurim Oameni .(Like, Follow – see first – ca să vă și apară în news feed). Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *