Provocare: 5 lucruri pe care le iubesti la tine

Scriu de ceva timp despre copii, despre cum să ne adresăm lor, cum să ne jucăm, despre ce nevoi au ei. Iar asta e bine, dar până la un punct. Am descoperit încet-încet că, oricât m-aș axa pe copil, dacă mă pun pe mine deoparte, nu e bine. Așa că această săptămână este pentru tine, doar pentru tine!

Voi lansa zilnic o provocare care să te aducă în prin plan, care să te facă să te simți bine, să te relaxezi poate puțin, să ai grijă de tine.

Astăzi îți propun să faci o listă cu 5 lucruri pe care le iubești la tine: ești înțelegător, ești generos, răbdător, îți place să îi ajuți pe ceilalți poate? Scrie această listă și fă ca vocea interioară care îți spune că nu ești îndeajuns de bun să tacă. M-aș bucura dacă ai scrie această listă aici, într-un comentariu. Mi-ar plăcea să te cunosc!

Mâine revin cu o nouă provocare, rămâi aproape!

Dacă doriți să citiți povești pentru copii, sugestii de jocuri sau articole de parenting necondiționat, cu empatie și cu limite puse cu blândețe, vă invit să urmăriți pagina de facebook Făurim Oameni .(Like, Follow – see first – ca să vă și apară în news feed). Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *