La mulți ani, copii mici și mari!

Aș putea să vă vorbesc despre zecile de evenimente pentru copii, care se organizează de 1 iunie, să generez trafic pe site și share-uri pe facebook.. dar e internetul plin de ele. Doar să cauți sau să întrebi și dai de articole pline cu liste de activități, reclame, concursuri. Sincer, am considerat că sunt destule. Nu mai vin și eu cu unul.
Vin în schimb cu câteva cuvinte:
Singurul 1 iunie pe care mi-l amintesc l-am petrecut cu mama. Era un spectacol pe cine-știe-ce-stadion din București și ne-am gătit și am mers. Îmi aduc aminte ce frumoasă era mama, cum se aranjase ea ca să petreacă o zi cu mine! La spectacol am ajuns târziu, dar nu a contat. Eram cu mama și aveam toată atenția ei! Am alergat pe stadion, așa gătită, am stat împreună, am vorbit. A avut timp pentru mine! Doar pentru mine!
Acel 1 iunie îmi va rămâne mereu în suflet. Nu mai știu la ce evenimente am mai fost în alți ani, ori ce cadouri am primit. Eu îmi aduc aminte că a fost un 1 iunie când mama s-a gătit ca să petreacă timp cu mine. Și mi-a oferit în dar acea zi! Timpul ei! Zâmbetul ei! Relaxare, căldură, iubire!
Așadar, de acest 1 iunie, te îndemn să nu încarci agenda. Copiilor nu le va păsa dacă au ajuns sau nu într-un anume loc. Relaxează-te, adu-ți aminte cum era să fii copil, și fii acolo pentru copilul tău! Arată-i că în această zi are toată atenția ta! Că nu mai “trebuie” să faci nimic altceva, decât să stai cu el.
Vă urez așadar spor la joacă, cu iubire, multă relaxare și voie bună!
La mulți ani, copii mici și mari!
Dacă doriți să citiți și alte sugestii de jocuri sau articole de parenting necondiționat, cu empatie și cu limite puse cu blândețe, vă invit să urmăriți pagina de facebook Făurim Oameni. Mulțumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *