Atunci când e greu, mamele se ajută între ele

Atunci când totul o ia razna, cam cum se întâmplă acum, căci parcă nimic nu mai e sigur, există oameni care se luptă pentru binele altora, oameni cărora le pasă și încearcă din răsputeri să ajute.

 

Un astfel de om este Elena Gorun, președinta Asociației Work At Home Moms.

 

Elena știa încă dinaintea momentului când a început pandemia că dorește să ajute familiile in dificultate, familiile monoparentale, fără venituri, sau cu venituri mici, ori cu mai mult de doi copii. Prin Asociația Work At Home Moms Elena a ajutat sute de familii în dificultate și a realizat un spațiu în care mamele se pot ajuta, promova și pot găsi produse unicat pe care să le ofere drept cadou celor dragi.

 

Acum Elena vrea să facă mai mult, căci știe că atunci când totul devine mai dificil, cel mai greu le e tot celor care aveau deja probleme și se luptau să reziste de la o zi la alta.

 

Așa s-a născut programul “Start from home”:

 

„Start from home” este o invitație captivantă de a descoperi și practica meserii și meșteșuguri. Asociația Work At Home Moms propune prin această inițiativă un număr de 102 kituri de lucru mamelor din segmentul vulnerabil.

 

Proiectul „Start from home”, finanțat de programul Start ONG, lansat de Kaufland România și implementat de asociația Act for Tomorrow, pornește de la nevoia de a atenua impactul la nivel social și economic pe care îl resimt atât familiile, cât și afacerile mici în contextul pandemiei, și de a asigura activități practice legate de terapia prin artă familiilor afectate de presiunea emoțională a izolării.

 

Kiturile sunt propuse și realizate alături de mamele antreprenoare din comunitatea WAHM: impaslit, țesut, realizat bijuterii sau tablouri cu licheni, cusut, creativ, modelaj, făurit figurine de ipsos și lumânări decorative, brodat.

 

Scopul proiectului „Start from home” este să combată situația de vulnerabilitate, izolare și să sprijine depășirea perioadei de dificultate/anxietate.

 

Așadar, dacă faceți parte din segmentul țintă al proiectului: familii monoparentale, fără venituri, ori cu venituri mici, cu mai mult de doi copii, înscrieți-vă cu încredere prin completarea acestui formular până pe 15 iulie.

 

În caz contrar, chiar și un share contează, astfel încât să se ducă vestea mai departe despre această inițiativă – căci atunci când e greu, mamele se ajută între ele.

 

Atât eu, cât și Elena vă mulțumim!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *